Trashy romance novels van Alexa Riley: ongegeneerd trashy

Je hebt romance novels en je hebt trashy romance novels. Alexa Riley schrijft trashy romance novels. Ze heeft maar liefst 157 titels op Goodreads staan.

Snel en makkelijk liefdesverhaal

Als je zin hebt in een makkelijke verhaallijn, zonder gedoe of problemen, dan ben je bij Alexa Riley aan het goede adres. Een waarschuwing is wel op zijn plaats: de romance novels van Alexa Riley zijn qua liefdessènes net zo uitgesproken als Fifty Shades of Grey. Bij haar boeken staat dan ook meestal een waarschuwing:

'Warning: This book is over-the-top, insta-love. There's nothing but steamy scenes, babies trying to be made, and an obsessed bearded alpha hero claiming a virgin who will be his forever. If you want it hot and dirty, this is it!'

Mechanic van Alexa Riley

Laten we een willekeurige roman van Alexa Riley nader bekijken: Mechanic. Paine werkt als monteur in een garage, en op een dag wandelt Penelope naar binnen. Paine valt onmiddellijk voor haar,  en ik sluit zelfs niet uit dat ze nog diezelfde dag de liefde bedrijven. Penelope op haar beurt vindt Paine ook geweldig. Zoals de waarschuwing al zei: het is 'over the top'.

Boeken van Alexa Riley

Meestal leren de hoofdpersonen van romance novels elkaar eerst kennen, krijgen ruzie, vinden elkaar, moeten een probleem overwinnen om samen te zijn, en vinden elkaar weer terug. Maar bij Alexa Riley vinden ze elkaar doorgaans meteen leuk. Het is echt 'van dik hout zaagt men planken.' De vrouwelijke hoofdpersonen zijn nooit boos over het dominante gedrag van de mannelijke hoofdpersoon. Er zijn amper problemen om te overwinnen, en er is nooit twijfel over hun liefde voor elkaar.

Conclusie over boeken van Alexa Riley

Ben je moe, heb je weinig concentratievermogen en houd je van romance novels waarbij de hoofdpersonen elkaar in snel tempo vinden? En vind je het niet erg als de man in het verhaal dominant is? Dan zul je de boeken van Alexa Riley waarschijnlijk wel leuk vinden. Het zijn geen hoofstandjes, maar je weet wat je krijgt.

Instalove voor 18 jaar en ouder.

Praktische informatie

Hieronder een overzicht van romance novels van Alexa Riley die verkrijgbaar zijn bij bol.com:

Mechanic is voor 7 dollar te koop bij amazon.com. Maar dit boek is ook gratis te downloaden via Oceanofpdf.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *