Trashy romance novel: Commodity van Shay Savage

Wie niet van trashy romance novels houdt: dit is een review van een trashy romance! Van Commodity van Shay Savage om precies te zijn.

Ik geef haar boeken altijd een kans omdat ik haar romance novels Surviving Raine en Transcendence zo mooi vond.

Commodity van Shay Savage

Shay Savage is een schrijfster met veel fantasie! En ze durft die de vrije loop te laten. Dat leidt tot verrassende boeken, met onverwachte verhaallijnen. Zoals haar boek Commodity. Deze trashy romance is niet alleen trashy, hij valt ook in het genre van de dystopische roman.

In Commodity verdwijnen spontaan alle vrouwen, kinderen en huisdieren van de aardbodem. Alle mannen liggen dood op straat. De enige overlevenden zijn de vrouwen en mannen die toevallig in een kelder, tunnel of grot zaten.

Hannah en Falk

Als lezer maak je kennis met Hannah. Hannah is onder zorgvuldige beveiliging onderweg om te getuigen tegen een enge crimineel die meisjes verkocht voor sex. Eén van haar beveiligers is Falk. Als er ineens een boel bommen ontploffen redt Falk haar en vlucht met haar het metrostelsel in. Dat blijkt hun redding, want eenmaal boven zien ze dus dat alle mannen dood zijn en alle vrouwen foetsie.


Leven in een verwoeste wereld

Wat volgt is een verhaal dat me een beetje deed denken aan The Walking Dead, maar dan zonder zombies of andere vijanden. Net als in The Walking Dead zijn het de andere mensen (lees de overgebleven mannen) die het probleem zijn. Hannah en Falk leven met een groepje mensen, maar dan ontdekt ze dat een paar van de mannen in dienst waren van de crimineel waartegen Hannah moest getuigen. Falk en Hannah vluchten, maar ze krijgen haar toch te pakken...

Het trashy romance aspect

Het trashy romance aspect is de ontluikende liefde tussen Falk en Hannah. Falk is het type ruwe bolster, blanke pit. Een grote sterke man met emotionele littekens. Hij doet alles voor Hannah.

Waarschuwing

Shay Savage is niet te beroerd om dingen fout te laten gaan voor de hoofdpersonen. Zo lukt het Falk niet om te voorkomen dat Hannah wordt ontvoerd door dat stelletje engers, en wordt misbruikt als prostituee... Ik vond dat erg akelig lezen.

Maar gelukkig komt het uiteindelijk allemaal wel weer goed. Niettemin is Commodity dus wel een heftig boek.

Mijn conclusie over Commodity

Commodity is niet zo goed als Surviving Raine en Transcendence, maar best de moeite om te lezen. Ik geef het een 7,5.

Praktische informatie over Commodity van Shay Savage

Commodity is voor 18,95 te koop bij bol.com.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *