|

Burn for you van J.T. Geissinger

Houd je van getormenteerde mannen die de liefde van een goede vrouw nodig hebben? Dan ben je beslist aan het goede adres bij trashy romance novel Burn for you van J.T. Geissinger.

Burn for you van J.T. Geissinger: het verhaal

Bianca is druk bezig in haar restaurant als op een avond Jackson “The Beast” Boudreaux binnenstapt. Onderstaand citaat beschrijft zijn houding prachtig, en geeft ook meteen een goed beeld van de humoristische schrijfstijl van J.T. Geissinger.

'Jack Boudreaux surveyed the bustling dining room of my restaurant with the expression of a king who'd stumbled upon a village of peasants infected withe plague.'Binnen no time heeft hij Bianca's hoofd serveerster aan het huilen gemaakt. En als ze zelf met hem praat, snapt ze haar serveerster helemaal. Na zijn onprettige bezoek aan het restaurant lijkt er geen reden te zijn dat Jack en Bianca elkaar opnieuw zouden zien.

Jack heeft snel een goede kok nodig

Maar Jack heeft zijn persoonlijke chefkok per ongeluk weggejaagd, en hij heeft een nieuwe kok nodig voor een groot liefdadigheidsdiner. En hij vraagt Bianca hiervoor. Ondertussen heeft de moeder van Bianca kanker, en de rekeningen lopen hoog op. Dus Bianca neemt de opdracht aan.

Contract marriage

Dan krijgt Jack een telefoontje van zijn vader: hij moet binnen een maand trouwen of gaan werken voor het familiebedrijf. Dat laatste vindt Jack geen optie, en dus vraagt hij Bianca om met hem te trouwen: een zogenoemd contract marriage.

Ik hoef denk ik niet te vertellen dat Bianca en Jack voor elkaar vallen ; ) Het is tenslotte een romance novel.

Wat maakt Burn for you een leuk boek?

Burn for you is grappig door de schrijfstijl. En J.G. Geissinger maakt van Jack zowel een stoere, sexy man als iemand die kwetsbaar is en Bianca nodig heeft. Daar houd ik van.

De perspectieven wisselen regelmatig: we krijgen zowel een kijkje in de gedachten van Bianca als Jack. Iets wat ik bij romance novels erg kan waarderen.

Praktische informatie over Burn for you + gratis download link!

Burn for you is voor 11,99 te koop bij bol.com. Je kunt het boek ook gratis downloaden op epubdump. Laat je niet afschrikken door de vele pop-ups.

N.B. J.T. Geissinger heeft een pagina op Facebook en haar eigen Facebook groep. Ik ben daar zelfs lid van geworden na het lezen van Burn for you.

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *