|

Transcendence van Shay Savage

Denk je bij de titel Transcendence aan meditatie? En boven jezelf uitstijgen door intense concentratie. Dan ben je bij het boek Transcendence van Shay Savage aan het verkeerde adres. Want Transcencence gaat over een holbewoner en doet niet onder voor Fifty Shades of Grey.

Oké, wie er nu nog over: hieronder meer over Transcendence van Shay Savage!

Transcendence van Shay Savage: het verhaal

Holbewoner Edh leeft helemaal alleen nadat iedereen van zijn stam is doodgegaan. Het leven is zwaar in zijn eentje, maar hij is de eenzaamheid gewend. Dan vindt hij op een dag een vrouw in een kuil die hij had gegraven om een dier te vangen. Ehd is blij. Eindelijk heeft hij een 'mate' gevonden! Hij gaat voor haar zorgen, haar beschermen en bovenal 'put a baby in her'.

Elizabeth - Beh

De vrouw heet Elizabeth, en komt van een andere wereld en uit een andere tijd als ik het goed heb begrepen. Dat wordt niet zo duidelijk in het verhaal. Ook omdat het verhaal van Transcendence verteld wordt vanuit het perspectief van Edh. Voor een holbewoner heeft hij overigens een goedgevuld vocabulaire. Hoewel hij nooit heeft geleerd om te praten, gebruikt hij woorden als scrotum ; ) De naam Elizabeth is te lastig voor Edh, en hij noemt haar Beh.

Transcendence is romantisch 

Het verhaal van Transcendence gaat over de relatie tussen Edh en Beh. Het is romantisch en humoristisch en ik las het met plezier.

Pas aan het eind van het verhaal en het boek is er een hoofdstuk vanuit het perspectief van Elizabeth. Hoewel ik een hekel heb aan wisselende perspectieven per hoofdstuk, had ik dat in het geval van Transcendence wel leuk gevonden.

N.B. Transcendence is een boek met zogenoemde 'sexual scenes and explicit language .'

Mijn conclusie over Transcendence

Op bol.com staat 1 review van Transcendence van Shay Savage. Deze beoordeling is negatief: de beoordelaar gaf het boek bovendien maar 1 ster. Ik vond het daarentegen een prima boek. Ik vond het leuk hoe het draaide om de relatie tussen Edh en Elizabeth, en hoe hij dankzij haar niet langer eenzaam is.

Voor een holbewoner vond ik Edh bovendien een gentleman. Hij doet erg zijn best om het Elizabeth naar de zin te maken.

Praktische informatie over Transcendence van Shay Savage

Transcendence van Shay Savage is voor 4,45 te koop bij bol.com als eBook. Als je de link volgt vind je daar ook een inkijkexemplaar. Zo kun je de eerste bladzijdes alvast lezen en goed idee krijgen of dit boek iets voor je is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *