De eetclub

De Eetclub was destijds het tweede boek van Saskia Noort. Het was heel succesvol en werd zelfs verfilmd.

Thuisblijfmoeders en wahms

Het boek De Eetclub van Saskia Noort zit vol met Thuisblijfmoeders en Wahms.

Hoewel Saskia Noort hier niet de nadruk oplegt biedt het boek daardoor een herkenbare blik in het leven van vrouwen die moeder zijn. De Eetclub is een spannende psychologische thriller, met een moord en verrassende, bevredigende ontknoping.

Als je van de boeken van Amerikaanse schrijfster Joy Fielding houdt vind je dit boek ook vast leuk.

De Eetclub: waar gaat het over?

Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wodka leeg en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, hijzelf komt te overlijden.

Dingen leken mooier dan ze waren

Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. Maar wanneer hun vriendin Karin Babette en haar kinderen opvangt, komt zij spoedig tot de ontdekking dat de onderlinge vriendschappen binnen hun eetclub niet zo onvoorwaardelijk zijn als ze eerst leken. Wanneer andere vriendinnen bij onwaarschijnlijke ongelukken betrokken raken, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er meerdere personen zijn die belang hebben gehad bij de dood van Evert...

Trailer De Eetclub

De Eetclub is inmiddels verfilmd. Hieronder de trailer.

Conclusie over De Eetclub

Behalve dat het een psychologische thriller is, biedt De Eetclub ook een herkenbaar kijkje in het leven van moderne ouders. Dat maakt dit boek leuk leesvoer!

Praktische informatie over De Eetclub

De Eetclub is voor 23,99 te koop bij bol.com

Lees ook mijn review van Bonuskind van Saskia Noort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *