When Good Earls Go Bad

Heb je zin in een lichtvoetig, romantisch verhaaltje dat ook nog eens een klein beetje over Valentijnsdag gaat? Dan zul je When Good Earls Go Bad best leuk vinden. Het boek telt maar 280 pagina's, en je hebt het zo uit.


When Good Earls Go Bad: het verhaal

Matthew, de Earl van Selkirk is een stijve hark. Hij is niet bepaald in contact met zijn emoties, en gaat door het leven op basis van logica. Eerlijk gezegd denk ik dat hij positief zou scoren op een test voor Autisme Spectrum Stoornis. Hij komt een maand naar Londen om zijn oom zakelijk advies te geven. Daarom huurt hij daar een huis. Maar hij heeft een huishoudster nodig om de boel schoon te houden. En dat wordt Annabelle Tyne. Een charmant, enthousiast en open type dat erg veel babbelt. Je krijgt als lezer uitgebreide kijkjes in de gedachtenwereld van Annabelle Tyne. Uiteraard worden ze verliefd, want dit is een romance novel : )

When Good Earls Go Bad: wat is er leuk aan?

Wat ik wel leuk vond aan deze romance novel is dat de karakters niet standaard zijn. Zo is Annabelle meer ervaren in de liefde dan Matthew. Meestal is dat andersom. Ook is Annabelle totaal niet zo'n Victoriaanse heldin die zich druk maakt over sociale conventies. Verder is het boek redelijk humoristisch.

Mijn conclusie over When Good Earls Go Bad

When Good Earls Go Bad is best een aardig boek. Het onderscheidt zich enigszins van de vele andere romance novels doordat de karakters wat anders zijn dan meestal het geval is. N.B. Het is geen Fifty Shades of Grey, maar de liefdesscènes zijn matig expliciet.

Praktische informatie over When Good Earls Go Bad

When Good Earls Go Bad is voor 3,78 te koop als eBook op Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *