|

Til Death Do Us Part: Shopaholic met tanden

Til death do us part daniel hurst

De psychologische thriller Til Death Do Us Part van Daniel Hurst deed mij erg denken aan Shopaholic van Sophie Kinsella! Het was net alsof ik Becky hoorde praten en denken.

Dat maakt Til Death Do Us Part van Daniel Hurst een amusante psychologische thriller, die me regelmatig deed glimlachen, terwijl het verder een ernstige psychologische thriller is.

Til Death Do Us Part: het verhaal

In Til Death Do Us Part leer je als eerste Megan kennen. Megan prijst zichzelf gelukkig met haar liefhebbende echtgenoot Craig. Ze wonen afgelegen op het platteland, en alles is goed, behalve dat Megan zich soms eenzaam voelt. 

Fulltime thuis

Na hun trouwen stelde Craig voor dat ze fulltime thuis zou blijven: hij verdiende immers genoeg! In eerste instantie omarmde Megan dat idee, maar na drie jaar thuis op het eenzame platteland slaat de verveling toe. Megan besluit toch eens te kijken of ze niet een baan kan vinden, zodat de monotonie van haar leven doorbroken wordt.
Maar Craig is daar helemaal niet blij mee!
En als Megan haar plannen toch doorzet, onderneemt hij actie...

Til Death Do Us Part: afwisseling Megan en Craig

Het boek begint dus met het perspectief van Megan, maar daarna wisselen de perspectieven van Megan en Craig elkaar af. Dat is erg leuk, want je ziet de gebeurtenissen direct vanuit het perspectief van de ander. Normaliter houd ik niet van wisselingen in perspectief, maar nu is het leuk. Want als Megan zich afvraagt hoe ze Craig moet gaan vertellen dat ze toch naar het sollicitatiegesprek gaat, lees je vervolgens Craigs ergernis omdat hij dat al weet.

Verrassende twist!

Aan het eind van Til Death Do Us Part zet Daniel Hurst het hele verhaal op zijn kop! Ik was stomverbaasd om de ontknoping en ook heel tevreden en prettig verrast over de wending. Goed gedaan Daniel Hurst.
Ik vond Til Death Do Us Part zo leuk dat ik onmiddellijk nog twee boeken van Daniel Hurst heb gekocht.

Mijn conclusie over Til Death Do Us Part

Wie van de Shopaholic reeks van Sophie Kinsella houdt, zal de schrijfstijl van Til Death Do Us Part ook leuk vinden. 
Met dit verschil dat het hier om een psychologische thriller gaat, en niet over shoppen ; )Hoewel het niet het beste boek is dat ik ooit heb gelezen, vind ik het origineel en goed geschreven. Bovendien zit er een venijnige humor in, die ik leuk vind.
Al met al geef ik dit boek daarom een 8,7! Een aanrader dus.

Praktische informatie over Til Death Do Us Part

Het boek is raar genoeg niet eens te koop bij bol.com! Maar voor slechts 1,11 koop je de Kindle editie bij Amazon.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *