|

The Wrong Family van Tarryn Fisher

The Wrong Family

The Wrong Family van Tarryn Fisher is wat ze in het Engels noemen een 'wild ride'. Het is alsof de schrijfster Tarryn Fisher helemaal is losgegaan, en zoveel mogelijk ideeën en elementen in haar boek wilde stoppen.

Haar boek The Wrong Family is als een woonkamer waarin iemand teveel accessoires heeft gebruikt.

Maar dat neemt niet weg, dat heb op zich een intrigerend verhaal is.

The Wrong Family van Tarryn Fisher: het verhaal

Winnie Crouch woont met haar man Nigel en hun zoon Sam in een prachtig historisch huis. Maar wat ze niet weet, is dat Juno stiekem in de kruipruimte van hun huis woont. 

Afwisselend krijg je als lezer het perspectief van Winnie en Juno en leer je hun geschiedenis kennen.

Juno heeft zo haar eigen ideeën over Winnie, Nigel en Sam en als lezer weet je dat deze niet altijd kloppen. Juno ontdekt een groot geheim van Winnie en neemt het op zich om daar wat aan te doen. Dat leidt tot een onfortuinlijke gebeurtenis.

Je zou Juno de schuld willen geven van alles, maar dat is onterecht. Het ergste dat in dit boek gebeurt, zou waarschijnlijk ook gebeurt zijn zonder Juno.

Maar dat neemt niet weg dat ze wel een soort katalysator is voor de gebeurtenissen.

The Wrong Family: gezinsdrama + psychologische thriller

The Wrong Family is denk ik een combinatie van een gezinsdrama en een psychologische thriller. Maar persoonlijk vind ik dat Tarryn Fisher teveel twists and turns in het boek heeft opgenomen, en dat er teveel verschillende ingrediënten in zitten.

Dat maakt het eindresultaat chaotisch.

Als ze minder elementen hadden gebruikt in het verhaal, en de elementen die ze dan over had meer had uitgediept had dit een veel beter boek kunnen zijn.

Boektrailer

Hieronder de boektrailer van The Wrong Family:

Mijn conclusie over The Wrong Family

The Wrong Family is op zich prima leesvoer. Het leest makkelijk weg, en je wordt als lezer vanzelf nieuwsgierig naar het geheim van Winnie en hoe het verhaal afloopt. Maar omdat er teveel elementen in zitten wat mij betreft geef ik het boek uiteindelijk een 6,5.

Praktische informatie over The Wrong Family

The Wrong Family is op bol.com te koop voor 18,92. Dat vind ik een beetje veel geld voor wat het boek is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *