The Bodyguard van Katherine Center

the bodyguard katherine center


The Bodyguard van Katherine Center
is een mix van romance novel en een gewone contemporary novel. 

Maar verwacht geen hartstochtelijke kussen en uitgebreide liefdesscènes, hoewel het verhaal zich daar uitstekend voor zou lenen!

The Bodyguard van Katherine Center

The Bodyguard draait om Hannah Brooks. Hannah Brooks werkt als bodyguard voor een beveiligingsbedrijf. Ze werkt daar voor Glenn en is onderdeel van een team. Tijdens een opdracht kreeg Hannah een relatie met haar collega Robby. Maar de dag na het overlijden van haar moeder, dumpt Robby haar.

Dus Hannah's leven gaat even niet over rozen.

Bodyguard van een filmster

Ze baalt bovendien enorm als zij de hoofdbeveiliger wordt van filmster Jack Stapleton die last heeft van een stalker.  Niet omdat ze een hekel heeft aan Jack. Integendeel. Ze heeft al zijn films gezien, en vindt hem erg leuk. Dat is juist waarom ze er tegenop ziet om zijn bodyguard te worden.

Bij hun eerste kennismaking ziet Jack Stapleton haar voor de nieuwe werkster aan. Bovendien wil hij geen bodyguard. Maar als Hannah hem letterlijk heeft laten kennismaken met haar gevechtstechnieken is hij helemaal om.

Nep relatie

Omdat niemand mag weten dat Jack een bodyguard nodig heeft vanwege een stalker moeten Hannah en Jack doen alsof ze een relatie hebben. Zo brengen ze samen veel tijd door op de boerderij van Jacks ouders, waar Hannah steeds meer gehecht raakt aan iedereen.

Interview met Katherine Center

Hieronder een interview met Katherine Center. Ze vertelt over haar inspiratie voor The Bodyguard. Het verhaal speelt zich af op een ranch in Texas. Katherine's opa en oma's hadden ook een ranch in Texas!

Mijn mening over The Bodyguard

Ik ben dol op 'fake relaties,' waarbij de hoofdpersonen moeten doen alsof ze verliefd zijn en dat dan ook onherroepelijk echt worden. Wat dat betreft vond ik dit meteen al leuk. 

Daarnaast schoot ik een paar keer hardop in de lach. Er zitten beslist een aantal heel humoristische gebeurtenissen en omschrijvingen in The Bodyguard.

Daarnaast is het gewoonweg een lief en romantisch verhaal.

Toch heb ik het gevoel dat het nog net wat beter was geweest als er wat meer van de klassieke romance novel hartstocht in had gezeten.

Maar zo'n soort boek is dit gewoonweg niet.

Al met al vind ik The Bodyguard van Katherine Center een fijn feelgood boek. Het leest makkelijk weg, is humoristisch en het geeft je het gevoel dat het allemaal wel goed komt met de wereld!

Maar verder zit er niet zo heel veel inhoud in. Je leest het. Het is gezellig. En dat was dat.

The Bodyguard van Katherine Center kopen

The Bodyguard van Katherine Center is voor 31,99 te koop bij bol.com. Dat vind ik dan weer veel te duur voor wat dit luchtige boek biedt. 

Ik zou dus wachten tot er een paperback versie is!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *