|

Ik tel tot tien, Linda Green

Het is de nachtmerrie van iedere moeder!

Je kind kwijt zijn!

En dat is de plot van Ik tel tot tien.

Ik tel tot tien: het verhaal

Het overkomt Lisa Dale als ze verstoppertje speelt met haar dochter in het park. Ze raakt heel even afgeleid door een werktelefoontje, en vervolgens is haar dochtertje weg. Eerst denkt Lisa er nog niks van. Ze spelen immers verstoppertje. Maar langzaam maar zeker wordt duidelijk dat er wat ergs aan de hand is.

Opzet van Ik tel tot tien

Het is zo wat onvermijdelijk lijkt het wel, maar ook hier wisselende perspectieven. Maar goddank zijn het er maar 3!

  • Lisa 
  • Muriel
  • Matthew
De perspectieven zijn afwisselend van de wanhopige moeder, de ontvoerster en de zoon van de ontvoerster.

Ik tel tot tien

Ik tel tot tien is een psychologische thriller. Maar de verhaallijn is eenvoudig en er zitten niet allemaal twists en turns in. Hoewel er wel degelijk één twist in zit die me verraste, maar die ik wel erg kon waarderen.

Mijn conclusie over Ik tel tot tien

Ik tel tot tien is een prima boek, dat makkelijk wegleest. Zeker na het fiasco dat Into the water van Gillian White was.
Wel vond ik het karakter van Lisa irritant en ondankbaar, maar dat is maar een klein minpunt.
Ik geef dit boek een ruime 8.

Praktische informatie over Ik tel tot tien

Ik tel tot tien is voor 17,50 te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *