|

Hartsgeheim, Denise Hunter

hartsgeheim, Denise hunter

Ken je die Amerikaanse films waarin het verhaal zich afspeelt in zo'n idyllisch Amerikaans dorpje waar de huizen 'white picket fences' hebben?

Dat is de setting van Denise Hunters boek Hartsgeheim.

Hartsgeheim is feitelijk een uit de kluiten gewassen Bouquetreeksverhaal met een snufje geloof er bij in.

Hartsgeheim: het verhaal

Jade McKinley wordt tijdens een afspraakje gedrogeerd door haar date, en vervolgens in haar slaap verkracht. Vervolgens blijkt ze zwanger te zijn.

Dit klinkt allemaal nogal gruwelijk maar toch wordt dit allemaal in een kabbelende stijl vertelt. Jade keert terug naar haar geboorteplaats Chapel Springs, waar haar familie nog woont. En Daniel. Een jarenlange huisvriend.

Daniel blijkt zijn hele leven al verliefd te zijn op Jade. Langzaam maar zeker wordt zij ook verliefd op hem, hoewel ze dat naar goed bouquetreeks gebruik zelf niet beseft.

Uiteindelijk komt natuurlijk alles goed en trouwen ze.

Over hartsgeheim

Hartsgeheim is een feelgood roman. Een gezellig en romantisch boek. Anders dan bij de bouquetreeks zijn de paar liefdesscènes die er zijn vrij algemeen. Ongetwijfeld ook vanwege het christelijke element. Zelfs de langverwachte huwelijksnacht krijg je als lezer niet te zien.


Conclusie over Hartsgeheim

Ik geeft Hartsgeheim een 7 voor het aangename, kabbelende verhaaltje en de pittoreske sfeer die het boek uitademt. Maar ik vond de hoofdpersoon Jade soms wel irritant. Bovendien hadden de liefdesscènes wel ietsje uitgesprokener mogen zijn. Nu blijft het allemaal een beetje vlak. Maar dat maakt dit boek ook geschikt voor 12-jarigen.

Praktische informatie over Hartsgeheim

Hartsgeheim is één van de boeken van Denise Hunter die zich afspelen in Chapel Springs. Dus als je de smaak te pakken hebt, kun je je hart ophalen.

Hartsgeheim is voor 18,99 te koop bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *