Beauty tempts the beast: trashy romance met een schaterlach

beauty tempts the beast
Beauty tempts the beast is wat je noemt een trashy romance.

Maar dan wel eentje met humor.

Ik schoot echt een paar keer in de lach.

Bij GoodReads zag ik dat diverse mensen Beauty tempts the beast 'over the top' noemen en dat vat het inderdaad goed samen!

Beauty tempts the beast: waar gaat het over?

In Beauty tempts the beast draait het om Ajax (the beast) en Helen (the beauty). Helen is de dochter van de mensen die Ajax' familie hebben vermoord en Ajax hebben verminkt voor de rest van zijn leven. Zijn gezicht is aan één kant helemaal verminkt.

Ajax is een geharde moordenaar geworden die amper met zijn ogen knippert als hij iemand naar de andere wereld helpt. En hij wil wraak op Helens ouders. En wat is een betere wraak dan hun dochter Helen ontvoeren en martelen?!

Ajax heeft zichzelf goed voorbereid. Hij heeft Helen maandenlang gestalkt en zijn kelder is klaar om haar eens flink te folteren. Maar als hij haar dan eindelijk ontvoert, gaat het niet helemaal volgens plan.

In plaats van dat hij haar foltert plakt hij een pleister op de plek waar ze haar knie heeft bezeerd. En hij is drukker om haar tegen haar eigen onhandigheid te beschermen dan met folteren.

Al snel wordt duidelijk dat Helen en Ajax voor elkaar vallen. Dat leidt tot een sex marathon met vrij expliciete sex scène, want dit is natuurlijk wel een trashy romance.

Wat is er zo leuk aan Beauty tempts the beast?

Wat ik leuk vond aan deze trashy romance is de manier waarop het verhaal zichzelf niet serieus neemt. Het gaat eigenlijk allemaal nergens over, en het is complete onzin.

Maar daarbinnen zit een liefdesverhaal van een man die smacht naar liefde, en die hij nu eindelijk vindt.

En dat is dan eigenlijk weer heel romantisch.

Mijn favoriete deel is als iemand Helen denkt te komen redden en  Helen niet mee wil. Haar 'redder' zegt dat hij denkt dat ze Scotchtape syndrome heeft : )))

LOL.

Mijn conclusie

Beauty tempts the beast krijgt een 4,07 op GoodReads en daar sluit ik me graag bij aan. Voor iedereen die houdt van getormenteerde helden die de liefde van een goede vrouw nodig hebben, is dit boek een aanrader.

Denk Fifty Shades of Grey maar dan met een heleboel onzin en veel knipogen.

Beauty tempts the beast lezen?

Je kunt dit boek downloaden voor een Kindle eReader via amazon.nl. Je vindt meer boeken van Mink op minkromance.com. Er is zelfs een Instagrampagina.

Leestip: Alexa Riley

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *